Services2021-03-07T07:43:27+02:00

Μελέτη & Επιμέτρηση

Κάθε έργο είναι μοναδικό και έχει ξεχωριστές ανάγκες. Αυτό σημαίνει ότι δεν ταιριάζουν όλα τα συστήματα αλουμινίου και οι κατασκευές σε κάθε χώρο και η τελική επιλογή πρέπει να γίνει μετά από μια ολοκληρωμένη μελέτη όλων των παραμέτρων του κάθε έργου.

Η εταιρεία μας για τον λόγο αυτό διαθέτει Πολιτικό Μηχανικό και Τεχνικούς με πολυετή πείρα στον χώρο τον κατασκευών αλουμινίου που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα για τις ανάγκες του χώρου σας.

services-tabs-139154408

Ερχόμενοι στον χώρο σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς, μπορούμε να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα, λαμβάνοντας υπόψη κάθε παράμετρο και ιδιαιτερότητα που μπορεί να υπάρχει.

Κάνοντας μια ακριβή επιμέτρηση, προτείνουμε τελικά τις καλύτερες ιδέες και δυνατές λύσεις, μέσα από μια άρτια τεχνική μελέτη, όπου αναφέρονται αναλυτικά τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν με όλες τις τεχνικές τους λεπτομέρειες, το τελικό κόστος κατασκευής, καθώς και ο ακριβής χρόνος παράδοσης του έργου.

services-tabs-139154408

Κατασκευή Κουφωμάτων

Η ποιότητα και ο τρόπος κατασκευής των κουφωμάτων αλουμινίου χαρακτηρίζουν την πραγματική αξία του κουφώματος. Η τεχνογνωσία του κατασκευαστή, τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί για την κατασκευή είναι ίσως τα σημαντικότερα στοιχειά για ένα υψηλού επίπεδου τελικό αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό και κομβικό ρόλο παίζουν, επίσης, τα υλικά της κατασκευής, δηλαδή τα προφίλ αλουμινίου και τα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιηθούν.

5_Years

Στο κατασκευαστικό της εταιρεία μας, η παραγωγή των κουφωμάτων γίνεται κάτω από τα πιο αυστηρά πρότυπα κατασκευής με σύγχρονα μηχανήματα νέας γενιάς τύπου (CNC) για την τέλεια κοπή και επεξεργασία των προφίλ αλουμινίου.

Σε όλα τα σημεία κοπής των προφίλ αλουμινίου (φάλτσα, κλειδαριές), όπου αφαιρείται η βαφή, χρησιμοποιείται ειδικό αντιδιαβρωτικό υγρό και ειδικές αρμόκολλες για επιπλέον προστασία των προφίλ. Τα οποία διαθέτουν και ειδική επεξεργασία Seaside Class απο την Europa για την ύψιστη προστασία έναντι της διάβρωσης, ιδιαίτερα σε περιοχές κοντά σε θάλασσα, ή άλλους διαβρωτικούς παράγοντες.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του αλουμινίου, όπως η Europa για τα προφίλ του αλουμινίου και την Rotto & GU για τα εξαρτήματα και τους μηχανισμούς κλειδώματος, σας παρέχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα με διάρκεια στον χρόνο και πάντα με γραπτή εγγύηση!

Όλα τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας συνοδεύονται από σήμανση CE και 5ετή γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

services-tabs-139154408

Τοποθέτηση Κουφωμάτων

Η σωστή τοποθέτηση είναι εφάμιλλης σημασίας με την καλή κατασκευή των κουφωμάτων. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς για την άριστη τοποθέτηση του κουφώματος, επιτυγχάνοντας τέλεια εφαρμογή που προσφέρουν τα νέας γενιάς συστήματα αλουμινίου.

Πάντα με μεγάλη προσοχή στα κομβικά σημεία:

  1. Προσεχτική μεταφορά των κουφωμάτων πάνω σε ειδικά διαμορφωμένα σταντ.
  2. Ζύγισμα – Αλφάδιασμα για την ευθεία εγκατάσταση των κουφωμάτων
  3. Επαρκή στερέωση – βίδωμα των κουφωμάτων.
  4. Κλείσιμο αρμών ανάμεσα στο κούφωμα με τον τοίχο & το δάπεδο με αξιόπιστα στεγανωτικά υλικά! (Αφρό Πολυουρεθάνης, Αρμόκολλα, Αρμόστοκο, Σιλικόνη).

Με σκοπό ο πελάτης να απολαμβάνει, στο τέλος, άριστη λειτουργία των κουφωμάτων με ηχομόνωση – θερμομόνωση, με μηδενική ανεμοπερατότητα και τέλεια υδατοστεγανότητα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων του χώρου σας με νέας γενιάς ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου.

topothetisi01

  • Με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή για ζημιές και “μερεμέτια” στην τοιχοποιία του κτίσματος.
  • Με αυθημερόν αποξήλωση του παλιού κουφώματος και την τοποθέτηση του νέου κουφώματος για να μην μείνει λεπτό ο χώρος ανοιχτός.
  • Άμεση απομάκρυνση των παλαιών, άχρηστων κουφωμάτων από την εταιρεία μας.

Αναβαθμίζετε, έτσι, ενεργειακά το σπίτι, ή τον επαγγελματικό σας χώρο εύκολα, χωρίς πολλή “φασαρία” και μερεμέτια, δίνοντας του νέα άξια και αισθητική για το μέλλον και εξοικονομώντας άμεσα χρήματα από την ψύξη και την θέρμανση του χώρου.

After Sales Service

Και μετά την πώληση, τι γίνεται;

Το “after sales service”, ή αλλιώς εξυπηρέτηση πελατών, είναι μια από τις πιο βασικές παροχές που μπορεί να δώσει μια εταιρεία. Πρέπει να παρέχεται στον ενδιαφερόμενο αγοραστή, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση, έτσι ώστε το προϊόν ή οι υπηρεσίες που αγόρασε να εκπληρώνουν τις προσδοκίες του.

Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η εξυπηρέτηση του πελάτη μας, μετά την αγορά του προϊόντος, είναι πολύ σημαντική για την άψογη συνεργασία και μελλοντική σχέση μεταξύ της εταιρείας μας και του πελάτη.

Γι’ αυτό, παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας άμεση τεχνική υποστήριξη για την επίλυση όλων των προβλημάτων στα κουφώματα και τις κατασκευές μας.

Η εξυπηρέτηση πελατών, είναι μια από τις βασικές παροχές που προσφέρει η εταιρεία μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι συνεργάτες και οι εταιρείες που εμπιστευόμαστε.

Κινούμαστε πάντα με την πεποίθηση πως η ποιότητα του περιβάλλοντος χώρου μας, έχει άμεση επίδραση στην ποιότητα της ζωής μας.

Go to Top