Γνωρίστε την ομάδα μας

Η αρχή έγινε από ένα μικρό σιδηρουργείο στα τέλη του 1947, το οποίο ιδρύθηκε στα Ταμπούρια του Πειραιά από τον Κωνσταντίνο Παγιάτη του Θεοφίλου, Ήταν η αρχή της εταιρείας Παγιάτης Θεόφιλος – Εφαρμογές Αλουμινίου , η οποία σήμερα έχει συμπληρώσει 72 περίπου χρόνια  παρουσίας στον κλάδο των δομικών κατασκευών.

Από το 1975 η εταιρεία ασχολήθηκε δυναμικά με την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και ειδικών κατασκευών. Εφαρμόζοντας μία πελατοκεντρική πολιτική, επί σειρά ετών, με  στόχο την διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι άνθρωποι της εταιρείας  αξιοποιούν εμπειρία και γνώσεις στην κατασκευή  τοποθέτηση , συντήρηση  κατασκευών αλουμινίου και   μεταλλικών κατασκευών.

Η διαρκής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, η έρευνα και η βελτίωση σε όλα τα στάδια παραγωγής αποτελούν κυρίαρχο μέλημα της διεύθυνσης, η οποία έχει ως μόνιμο στόχο την διάθεση πολύ ποιοτικών προϊόντων και εγγυημένη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Παγιάτης Θεόφιλος
Παγιάτης ΘεόφιλοςΔιευθύνων στην εταιρεία Παγιάτης Θεόφιλος - Εφαρμογές Αλουμινίου
Πρόεδρος Δ.Σ στην εταιρεία ΠΟΒΑΣ
Elizabeth Berkley
Elizabeth BerkleyOperations Director
Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.
Simon Taylor
Simon TaylorCreative Director
Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

Εξερευνήστε το πρόσφατα έργα μας

Τα Έργα μας περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα πελατών ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Δείτε όλα μας τα έργα

Συνεργάτες

Κινούμαστε πάντα με την πεποίθηση πως η ποιότητα του περιβάλλοντος χώρου μας, έχει άμεση επίδραση στην ποιότητα της ζωής μας.